El mes de maig

L’exposicio sobre els cartells de la guerra civil espanyola va ser a Gardanne durant quinze dies, hi van passar set grups de joves amb l’escola i algunes persones molt interessades pel tema. Si l’exposicio us interessa, la tenim a disposicio per posar-la on ens proposeu.

El dissabte 13 de maig el Cercle tenia una parada a Vitrolles, a la Festa d’Europa, i el diumenge una altra al Palau Longchamp. Hi teniem informacio sobre els Països Catalans (llengua, història, tradicions), sobre Gaudi i el modernisme, sobre llocs interessants a visitar, i també llibres i CDs.

El proper dissabte, 26 de maig, la Solange Cariou ens parlarà de Ramon Llull a les 4 de la tarda, a la Cité des Associations de Marsella. No us ho perdeu, Llull sembla dificil d’entendre però la Solange aconsegueix presentar la seva filosofia en una horeta de manera que tots l’entenguem!

I ja podeu anar apuntant una data: el 24 de juny tenim la sortida d’estiu amb tots els socis, aquest any anirem a Nyons… ja està tot a punt!

Aquesta entrada ha esta publicada en General 2007. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *