Anem posant-nos al dia

Avui, 5 de març, publiquem el primer article d’aquest bloc. Ja era hora, després de tant parlar-ne!

Abans de res, donem la benvinguda a la Julia, la sòcia més jove del cercle, que va néixer per Sant Valenti! Es igual que el seu pare (segons ell), el que podem assegurar és que dorm tan bé com ell, almenys en una cosa segur que s’assemblen Clucar l'ull

I ara que tots la coneixeu, anem per feina! Què podrà fer la Julia aquesta setmana? Doncs menjar i dormir, que és el que li toca. Els altres, que també mengem i dormim, tenim la possibilitat de fer més coses: fins al 14 d’aquest mes, podem veure, encara, les dues exposicions instal.lades al centre cultural Georges Sand de Vitrolles: Gaudi i la seva obra, i també Republica!Cartells i cartellistes 1931/36.

Dissabte 10, a les 4 de la tarda, projectarem el video 150 anys de la tenora a la Cité des Associations, a la Canebière.

I ens anem preparant per al mes d’abril, que serà ple d’activitats: setmana catalana a Aubagne, exposicio dels artistes del Cercle a Marsella, sant Jordi a Ais de Provença… ja anirem publicant les coses a mida que vagin arribant.

Aquesta entrada ha esta publicada en General 2007. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Anem posant-nos al dia

  1. Hola, els catalans de Dublin tenim una web http://www.catalansadublin.com. Si a Marsella sou uns quants catalans parleu amb el webmaster i si us ve de gust potser podreu obrir http://www.catalansamarsella.com. info@catalansadublin.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *