Lluís-Anton Baulenas

Avui parlen d’en Lluís-Anton Baulenas a vilaweb. Acaba de publicar una altra novel.la, copio el resum de l’article perquè veieu què n’expliquen. 

El 14 d’abril serà amb nosaltres a Aubagne, a la setmana catalana, per parlar de literatura amb en Pere Verdaguer. Els que us esteu per la Provença, aprofiteu l’ocasio per llegir o rellegir alguna de les seves novel.les, que aquest dia estarà a la nostra disposicio i serà el moment de poder-li fer totes les preguntes o comentaris que vulgueu.

Lluís-Anton Baulenas publica nova novel·la, ‘Àrea de servei’ (Destino)

Lluís-Anton Baulenas acaba de publicar ‘Àrea de servei’ (Destino), una història que s’allunya de la novel·la històrica i se centra en la societat contemporània, en concret s’esdevé els darrers tres mesos de l’any 1999. La protagonista, Anna Gudallol, té trenta-un anys i les seves decisions sempre són imprevisibles. ‘Viu en una contradicció contínua, com molts joves en la societat actual, i utilitza les relacions sentimentals com a sedant per evitar enfrontar-se amb la vida’.

Aquesta entrada ha esta publicada en General 2007. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *